David Superlight catalogus 2016

In deze catalogussen vindt u de modellen van David Super-Light A/S

 

       

Om de catalogus te bekijken kunt u op de afbeelding klikken.

Muldvarp

De Muldvarp (mol) is een zeer solide vloerlamp, geproduceerd uit heet gegalvaniseerd staal met een 10-jaar anticorrosie garantie. De lamp is getest en goedgekeurd om overheen te rijden en is daardoor zeer geschikt voor opritten, voetpaden, alsook voor borders en gebouwbelichting. De Muldvarp heeft een ingebouwde reflector welke zorgt voor een heldere verlichting door de spaarlamp. De lamp combineert een laag energieverbruik met een heldere verlichting.

David - Muldvarp

Kristian

De Kristian lampserie is een klassieker van David Super-Light A/S. De fantastische looks en de robuuste bouw hebben de serie bekend en gewild gemaakt, zowel voor privé als professionele projecten. De Kristian is goed te gebruiken in combinatie met andere David producten, zoals de Henrik en Knud 3L, en is daardoor onderdeel van het design concept van David Super-Light A/S die gelijkende modellen aanbied voor tuinen, parkeerplaatsen, parken en straten.

David - Kristian

Thor

Gemaakt van solide materialen, is de Thor zeer bestand tegen schade en vandalisme. Alle buitenste onderdelen zijn gemaakt van shockproof materialen. De Thor is beschikbaar in heet gegalvaniseerd staal met de onderzijde van de rand (alleen park-fitting) en reflector schilden in het wit. Dit zorgt voor een vrijwel perfecte hoek van lichtdekking. Het aantrekkelijke en eenvoudige design, gecombineerd met een solide afwerking, maakt de Thor zeer veelzijdig in veel verschillende omgevingen, bijvoorbeeld parken, straten, parkeerplaatsen en vergelijkbare situaties. De Thor Bollard en Park-fitting zijn beschikbaar als Class I en Class II.

 

 

 

 

 

 

 

David - Thor

Mike

Mike is een serie van buitenverlichting geproduceerd uit heet gegalvaniseerd staal met een 10 jaar anticorrosie garantie. Het kan ook geleverd worden in een poedercoating of uit volledig koper. De ronde lijnen van het ontwerp geven het een goed afgeschermd verlichtingsveld, waardoor de lamp geschikt is voor een breed spectrum aan omgevingen, zowel privé als zakelijk.

David - Mike

Samson

De Samson is een serie van robuuste en stevige lampen die gebruikt kunnen worden in veel verschillende projecten. De serie bestaat uit een muurlamp, een Bollard en Park-fitting, allen gemaakt van heet gegalvaniseerd staal met een 10 jaar anticorrosie garantie. De afscherming rond de lichtbron is gemaakt van high-impact polycarbonaat. Hierdoor is de lamp zeer goed beschermd tegen vandalisme.

David - samson

Oskar

De robuuste lamp Oskar is gemaakt van heet gegalvaniseerd staal met een 10 jaar anticorrosie garantie. De lichtbron is een elektronische, compacte fluorescentie lamp, waardoor een snelle opstart en flikkervrij licht verzekerd is. De ballast is ingebouwd in het armatuur waardoor het optimaal beschermd is tegen vocht en condens. De Oskar is uitgevoerd met interne reflectoren waardoor verblinding uitgesloten is. Daarnaast is de lamp ook goed beschermd tegen vandalisme. Oskar is de optimale keuze voor publieke gebieden, zoals voetpaden, parkeerplaatsen, pleinen en vergelijkbare omgevingen.

David - Oskar

Ingolf

De Ingolf is een open Park-fitting en een muurlamp met een asymmetrische lichthoek, geproduceerd uit heet gegalvaniseerd staal met een 10 jaar anticorrosie garantie. Omdat alle externe onderdelen gemaakt zijn uit staal, is de Ingolf goed beschermd tegen vandalisme. De ingebouwde reflector verdeelt het licht in een optimale hoek, en verzekert dat de Ingolf een hoge verlichtingslevel biedt zonder te verblinden. De Ingolf is beschikbaar als Class I en Class II en is hierdoor zeer geschikt voor privé en publieke omgevingen, zoals parken, voetpaden, opritten, parkeerplaatsen en andere vergelijkbare situaties.

David - Ingolf

Mark

De Mark serie is een lijn van elegante en eenvoudige armaturen, beschikbaar als zowel muur, als Park-fitting in de standaard kleuren of roestvrij staal. Het muurarmatuur kan geleverd worden in volledig koper met een gepolijste afwerking. De Mark-serie is voorzien van een stevig doorzichtig, of gezandstraald PETG scherm en is ontworpen om een maximum lichtverdeling van een indirecte lichtbron te bieden. De lichtbronnen variëren van 9W tot 18W elektronische compacte buizen, om comfortabel en puur licht te geven. De inbegrepen fitting maakt het mogelijk om de Park-lamp te gebruiken om vast te schroeven, maar ook om in te graven. Beide modellen zijn goedgekeurd voor installatie bij gemeenschappelijke toegangswegen.

David - Mark