Nordlux

Hieronder vindt u de catalogus van het Nordlux Outdoor assortiment. Voor het Indoor assortiment kunt u bij Unired Lighting terecht.

 

Nordlux17  nordluxcat nordluxmag

Om de catalogus te bekijken kunt u op de afbeelding klikken.

Fuse

Plaats de lamp zoals u wilt. In de fruitboom? Het bloemenbed? Op het terras? Het is allemaal aan u. De Fuse is een armatuur dat een rauw ontwerp combineert met een hoge gebruiksvriendelijkheid.

De schaduw van het armatuur is geïnspireerd op klassieke, verzinkte melkkannen, die goed passen in elk soort architectuur dankzij hun eenvoudige vorm.

Fuse

Helix

De Helix verlicht de outdoor omgeving met zijn karakteristieke vormgeving. De schroeven zijn zichtbaar en de oppervlakte straalt van rauw zelfvertrouwen. De lichtbron zelf is aan het zicht onttrokken. Het licht komt van onder en zorgt voor indirect licht dat gelijkmatig verdeeld wordt in het bovenste deel van de lamp.

Helix

Kronenbourg

Dit armatuur combineert het design van de traditionele gietijzeren mallen en verlichting met een moderne manier van uitdrukken van rechte lijnen en eenvoudige bochten. De lichtbundels van de verborgen lichtbron worden gereflecteerd bovenaan, gesteund door drie grote armen. Er is geen glazen wand, alleen een open frame dat het licht vrij laat.

Kronenbourg

Canto

Twijfelt u of u een outdoor armatuur moet kiezen waarvan het licht naar boven wordt gericht, naar beneden wordt gericht… of allebei? Met de Canto hoef je deze keuze niet vooraf te maken. De lampen bieden de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende patronen, die van u een lichtontwerper maken. U kiest zelf de vorm en de richting van het licht, alles naar uw voorkeur.

Canto